DASH RETAIL VÄLKOMNAR JENNY WINBOM! 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪

Dash Retail AB är glada att välkomna Jenny Winbom som ny Senior Consultant och Commercial Director för Sverige. Jenny har lång erfarenhet av ehandel och försäljning på Amazon. Under hennes tid hos välkända BabyBjörn arbetade hon först mot Asien, för att sedan få ansvaret att driva en digitaliseringsresa samt deras Amazon Vendor account Europa. Hon triggades av tanken att lansera ett varumärke på Amazon med de erfarenheter hon fått, och anslöt sig därefter till Elodie Details där hon de senaste åren har lanserat Elodie på Amazon genom Seller Central Europa samtidigt som hon drivit varumärkets egen ehandel med kraftig tillväxt.

Dash Retails grundare och CEO, Markus Varsikko välkomnar Jenny Winbom:

’Jag är väldigt glad över att få välkomna Jenny Winbom till vårt team, hon tar med sig 5 års attraktiv erfarenhet av Amazon från ett varumärkesperspektiv vilket ger oss goda förutsättningar att fortsätta med vår mission att stärka nordiska varumärkens position på Amazon’

Den 11e Maj håller Dash Retail ett Webbinarium tillsammans med Amazon på temat Amazon.se som inkörsport till nya marknader med Dash & AmazonAnmäl dig här!

Dash är en fullservicebyrå som är 100% fokuserad på Amazon. Vi erbjuder så väl strategisk som operativ hjälp att sköta och optimera försäljning och marknadsföring på Amazon. Vi stöttar idag kunder från hela Europa att sälja sina produkter globalt genom Amazons olika plattformar, både genom Seller och Vendor.