Vi finns till för att hjälpa dig bemästra Amazon som sälj och marknadsföringskanal

Amazon är världens största detaljhandelsföretag online och i och med deras lansering av Amazon.se kommer de förändra marknaden för alla aktörer i Sverige. Den stora majoriteten av företagen i de nordiska länderna är fortfarande nybörjare när det gäller Amazon, men detta vill vi råda bot på!

Dash är en fullservicebyrå som är 100% fokuserad på Amazon. Vi erbjuder så väl strategisk som operativ hjälp att sköta och optimera försäljning och marknadsföring på Amazon. Vi stöttar idag kunder från hela Europa att sälja sina produkter globalt genom Amazons olika plattformar, både genom Seller och Vendor.

Vi ser till att du får den hjälp just ditt bolag behöver. Dash grundades i Helsingfors 2018, och sen 2020 har vi även lokal representation i Sverige som aktivt arbetar med vårt operationella team i Helsingfors. För oss är det viktigt att våra kunder både får tillgång till enastående expertis så väl som lokalkännedom om den svenska marknaden.

Dash grundades av Markus Varsikko, som tidigt identifierade ett kunskapsgap i marknaden under tiden han drev Resolution Media, Omnicom’s specialister inom sök och sociala medier i Europa, Mellanöstern och Afrika. Han återvände till sitt hemland Finland där han grundade Dash Retail Consulting för att stödja företag att navigera den alltmer komplexa men också lukrativa detaljhandelslandskapet.

Jenny Winbom är Dash Retails representat i Sverige och hon har lång erfarenhet av ehandel och försäljning på Amazon. På BabyBjörn arbetade hon först mot Asien, för att sedan få ansvaret att driva en digitaliseringsresa samt deras Vendor account Europa. Hon triggades av tanken att lansera ett varumärke på Amazon, med de erfarenheter hon fått och anslöt sig därefter till Elodie Details där hon de senaste åren har lanserat Elodie på Amazon genom Seller Central samtidigt som hon drivit varumärkets egen ehandel.

Vad vi erbjuder

Dash har skapat ett brett utbud av tjänster för att täcka de olika behov som varumärken brukar ha när de överväger Amazon som försäljningskanal.

Verksamhetsanalys

Man sparar tid och pengar när man som varumärke förstår sin konkurrenssituation och hur efterfrågan ser ut i sin produktkategori.

Strategi och rådgivning

Amazon är en komplicerad plattform som erbjuder en mängd alternativ för varumärken. För att vara konkurrenskraftig och framgångsrik är det viktigt att sätta upp rätt mål och skapa en smart affärsplan.

Starta ditt Amazon-konto

Att komma igång med Amazon kan verka som ett enkelt steg i processen, men på grund av hur Amazon fungerar är det mycket viktigt att göra det rätt från början. Vi guidar dig genom processen så du har rätt information på plats och bästa möjligheter att driva kontot.

Annonsering på Amazon

Att arbeta med annonsering på Amazon kan liknas med sin släkting Google Ads. Faktum är att det finns likheter, men även en del ganska dramatiska skillnader. Hela Dash-teamet är certifierade av Amazon Advertising.

Intern träning av team

I huvudsak är Amazon en plattform som kräver en ägare inom varumärkenas egen organisation. Dash har stor erfarenhet av att utbilda team som saknar erfarenhet av Amazon till att nå en operativ nivå.

Representerar du ett varumärke eller kanske är en e-handlare som är intresserad av Amazon, tveka inte att kontakta oss.

KONTAKT